BOBBINY NATURAL MACRAME ROPE 9 MM 30M

149,00  DKK

100% genanvendt bomuld

Tre-slået snor

Tykkelse: Ø9 mm

Vægt: ~610g

Længde: 30 meter

 

På lager

Bobbiny reb er certificeret med OEKO-TEX STANDARD 100 (herunder krav til babyartikler).

OEKO-TEX STANDARD 100 garanterer, at det testede og certificerede materiale ikke indeholder skadelige stoffer, der er til fare for menneskers sundhed eller miljøet.

Snoren er lavet af genbrugsgarn af højeste kvalitet, som ikke kræver brug af farvestoffer, vand eller kemiske produkter på intet tidspunkt under produktionen.

Denne tre-slåede knyttesnor er sammensat af tre kordeler, som hver består af 75 tråde. Der er altså 225 tråde i snoren.

9 mm tykt macramé knyttesnor er et fremragende valg for dem, der kan lide store projekter. Det er utroligt blødt og tykt på samme tid. Med en diameter på 9 mm gør snoren det meget behageligt at arbejde med samtidigt med, at det går stærkt.

Knyttesnoren er bæredygtig og den indvendige spole er lavet af genbrugspapir og er biologisk nedbrydelig.

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

3-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

Hvis du vil lave et projekt med kvaster, så er denne snor noget for dig. Ved at rede fibrene ud, så får du smukke og tætte kvaster med en ekstra bølgende effekt.

Med denne snor kan du lave imponerende projekter på meget kort tid. Bind et par knuder, tilføj kvaster og vupti så er du færdig.

Denne knyttesnor er også meget velegnet til andre macramé projekter som vægtæpper eller planteophæng. Du kan også bruge snoren til tasker samt som snor til poser og lignende.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.