CHUNKY GARN, BEIGE MERINO ROVING 1 METER

10,00  DKK

100% ren Merinould

Ukartet Chunky Europæisk Uld

Sælges i enheder af 1 meter

100% biologisk nedbrydelig

På lager

Nå nye højder med dine macraweave projekter og billedvævninger med denne meget fine merinonuld. Et meget tykt og fyldigt uspundet garn med en flot glans. Når kun det bedste er godt nok.

Lærkehovedets Chunky Merino ukartet uld kommer fra en lille familiedrevet virksomhed, som bor i Litauen. De er meget passionerede omkring deres virke, og har efter mange års erfaringer og praksis specialiseret sig i at producere chunky garn. De ønsker at sælge kvalitet, som giver muligheden til lave fantastiske ting til hjemmet.

Alle deres produkter er håndlavede, og de lægger megen kærlighed i hvert produkt.

 

Dyrevelfærd

Virksomheden opkøber uld fra små familiegårde, hvor fårene løber frit rundt på enge. De bliver ikke klippet om vinteren, så de ikke skal fryse.

Ulden er mulesing fri.

 

Produktionen

Chunky Merino ukartet uld er et 100% rent naturmateriale. Virksomheden bruger ingen skadelige kemikalier og mener, at naturen er deres ven. Derfor bruger de udelukkende miljøvenlige materialer. Ulden er indfarvet med økologiske farvestoffer, som også er APEO frie.

 

Garnet er også velegnet til armstrik.

 

Vær opmærksom på at denne farve er en smule lysere i virkeligheden end hvad billederne viser.

Undgå for så vidt muligt at klippe i garnet. Man får det bedste resultat ved at hive/rive forsigtigt i det i en ønsket længde eller form.

Plej garnet med forsigtighed. Vask i hånden og tillad liggetørring.

Gør dine billedvævninger og macraweave projekter til noget helt særligt med denne fine og rene merino roving.

Garnet bruges også til armstrikning og armhækling til fx tykke strikkede tæpper, puder eller tørklæder.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.