GIZA Egyptisk Bomuld ét-slået 3 mm - Beige

75,00  DKK

Normalpris 99 kr.

100% naturlig egyptisk bomuld

Et-slået reb

Tykkelse: Ø3mm

Vægt: ~ 0,32 kg

Længde: ca. 96 meter

På lager

Lærkehovedets ét-slåede GIZA bomulds String er lavet af 100% egyptisk bomuld. Egyptisk bomuld er kendt verden over som den fineste og bedste bomuldskvalitet grundet de lange bomuldsfibre, som varierer mellem 30 og 50 mm. De lange fibre giver denne bomuldskvalitet en finhed uden lige samt en luksuriøs glans og blødhed. Foruden disse egenskaber har rebet en robust struktur.

Kvalitets lagener, håndklæder og tøj mm. er kendt verden over for at være lavet af egyptisk bomuld.

Egyptisk bomuld er desuden kendt for at have en renhed, som giver den en bedre optagelse af væsker. Dette kommer til udtryk i en dybere og mere intens farve i fibrene.

Giza string er perfekt til macramé, vævning og andre fiberkunstarter. Rebet består af én kordel, som er hårdt snoet, og er derfor nem at arbejde med. Rebet er let at rede ud til fx kvaster og lignende. Dette reb giver med garanti fylde og tekstur til ethvert værk.

 

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse

Sælges som bundter eller på spoler

Vær opmærksom på, at vores reb sælges i vægt og ikke i længde

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

1-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Venligst vær opmærksom på at anskaffe nok spoler af samme rebstype i et køb for at have nok til dit projekt. Vi modtager vores reb i batches fra vores producent, og der kan forekomme mindre nuanceforskelle af samme farve fra batch til batch. Dette skyldes klimaet som bomuldsplanterne vokser op under, og er en uundgåelig del af produktionen af naturlige og organiske materialer.

Vi vil altid sørge for at levere reb fra samme batch, når et reb bestilles i flere spoler eller bundter.

Specifikationer
Vælg FarveBeige

Klip dine kvaster og frynser med en skarp saks for bedste resultat.

Det anbefales at bruge en skånsom børste eller kam til udredning af frynser og kvaster. Se evt. vores bæredygtige kam, som er lavet af majs.

NOTE: Lærkehovedets bundter anbefales IKKE til strikkere og hæklere, idet bundterne skal vindes op på en måde, som er egnet til afklip af snore under opvindingen. Der henvises til vores reb, som findes på spoler og spoleløse nøgler.

Dette ét-slåede reb er meget fyldigt. Derfor får du de smukkeste blade/fjer samt kvaster og frynser. Derudover kan man lave flotte plantehængere og vægtæpper.

Egner sig til macramé, billedvævning, hækling og strikning.

Rebet er meget let at rede ud med en børste eller kam.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst vær opmærksom på, at pakker sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.