GIZA BOMULD TRE-SLÅET 4 MM 0,5 KG - Bottle Green

139,00  DKK

100% ren egyptisk bomuld

Tre-slået reb

Tykkelse: Ø4mm

Vægt: ~0,5 kg

Længde: ca. 82 meter

100% biologisk nedbrydelig

På lager

Vores multi-slåede reb er stort set gode til alle projekter. De er nemme at arbejde med, bløde og med en fast struktur, der gør dem velegnede også til store ting som stole og gynger mm.

Lærkehovedets tre-slåede GIZA bomulds reb er lavet af 100% egyptisk bomuld. Egyptisk bomuld er kendt verden over som den fineste og bedste bomuldskvalitet grundet de lange bomuldsfibre, som varierer mellem 30 og 50 mm. De lange fibre giver denne bomuldskvalitet en finhed uden lige samt en luksuriøs glans og blødhed. Foruden disse egenskaber har rebet en robust struktur.

Kvalitets lagener, håndklæder og tøj mm. er kendt verden over for at være lavet af egyptisk bomuld.

Egyptisk bomuld er desuden kendt for at have en renhed, som giver den en bedre optagelse af væsker. Dette kommer til udtryk i en dybere og mere intens farve i fibrene.

Giza rope er perfekt til macramé, vævning og andre fiberkunstarter. Rebets tre kordeler er hårdt snoet individuelt, før de bliver samlet i snoningen til rebet. De er lette at rede ud til fx kvaster og lignende. Det anbefales, at man putter lidt tape på enderne på et afklippet stykke reb for at undgå at rebet deler sig under brug. Dette reb giver med garanti fylde og tekstur til ethvert værk.

Lærkehovedets tre-slåede reb er velegnede til nybegyndere indenfor macramé.

 

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse

Sælges på og uden spole

Vær opmærksom på, at vores reb sælges i vægt og ikke i længde

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

3-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Venligst vær opmærksom på at anskaffe nok spoler af samme rebstype i et køb for at have nok til dit projekt. Vi modtager vores reb i batches fra vores producent, og der kan forekomme mindre nuanceforskelle af samme farve fra batch til batch. Dette skyldes klimaet som bomuldsplanterne vokser op under, og er en uundgåelig del af produktionen af naturlige og organiske materialer.

Vi vil altid sørge for at levere reb fra samme batch, når et reb bestilles i flere spoler eller bundter.

 

Specifikationer
Vælg FarveBottle Green

Der kan med fordel puttes tape på enderne under arbejdet for at undgå at enderne slås op.

Som detalje på det færdige værk kan man trevle enderne op for et blødt bølget udtryk, men enderne kan også redes ud med en børste eller kam.

 

Meget anvendelig til plantehængere, vægtæpper, gynger, stole, hylder og andre ting til

hjemmet.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.