RAW Indfarvet Bomuld tre-slået 3 mm 200m - Mix Blue

125,00  DKK

100% ren bomuld

Tre-slået reb

Tykkelse: ca. Ø3mm

Længde: Spoler à 200 meter (+ - 5%)

100% biologisk nedbrydelig

 

På lager

Vores indfarvede RAW bomuldsreb kommer fra en europæisk kvindeejet virksomhed, som producerer materialer af meget høj kvalitet. Jeg blev allerede forelsket i dette brand for et par år siden i starten af min macramé rejse. Derfor er det en sand glæde at kunne tilbyde disse materialer til alle entusiastiske tekstilelskere i Danmark.

Brandet bruger udelukkende materialer i deres produktion, der er certificeret som økologiske, og de indtænker miljøvenlighed i deres virke. Økologisk bomuld produceres uden sprøjtemidler og kemikalier.

Kvinden bag er selv en passioneret kreasjæl.

Denne producent garanterer, at der ingen knudeforbindelser er i deres reb.

 

Vores multi-slåede reb er stort set gode til alle projekter. De er nemme at arbejde med og med en fast struktur, der gør dem velegnede også til store ting som stole og gynger mm.

Denne kollektion består af spoler à 200 meter og sælges ikke i vægt. Materialet er 100% ren bomuld, der med sine stærke intakte fibre giver et stærkere reb. Rebets tre kordeler er hårdt snoet individuelt, før de bliver samlet i snoningen til rebet. De er lette at rede ud til fx kvaster og lignende.

De naturlige fibre giver rebet et flot naturligt skær, som er svær at gengive på billeder. Farven bliver meget intens og flot.

Rebet har en robust struktur, som gør at macramé knuderne fremstilles på bedste vis.

Lærkehovedets tre-slåede reb er velegnede til både nybegyndere og øvede kunstnere indenfor macramé.

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

3-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Vær opmærksom på, at tykkelsen i denne kollektion varierer en smule mellem farverne fra ca. 2,5 mm til 3,1 mm.

 

Specifikationer
Vælg FarveMix Blue

Der kan med fordel puttes tape på enderne under arbejdet for at undgå at enderne slås op.

Som detalje på det færdige værk kan man trevle enderne op for et blødt bølget udtryk, men enderne kan også redes ud med en børste eller kam.

 

Rebet er perfekt til macramé, vævning og andre fiberkunstarter. Meget anvendelig til plantehængere, vægtæpper, gynger, stole, hylder og andre ting til hjemmet.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale.