JUTESNOR MULTI-SLÅET KNYTTESNOR 5 MM 0,35 KG – LUSH PETROL

90,00  DKK

Fair Trade 100% naturlig jutesnor

Fem-slået reb

Tykkelse: Ø4,5 - 5 mm

Vægt: ~ 0,350 kg

Længde: ca. 45 meter

100% biologisk nedbrydeligt materiale

På lager

100% naturlig jutesnor fra Amazonas. Denne jute er lavet uden brug af gødning eller pesticider af en BCS-certificeret bæredygtig familieejet virksomhed i Brasilien.

Jute er en robust 100% vegetabilsk fiber og tilbyder en bred vifte af kreative muligheder for indendørs og udendørs projekter. Dens naturlige egenskaber sikrer et fuldt biologisk nedbrydeligt slutprodukt.

Juten bliver indfarvet med naturlige farvestoffer.

Da jute er et naturprodukt, er det påvirkeligt af klima og fugtighed mm. Dette betyder, at produktet kan optage og reagere forskelligt på det naturlige farvestof fra afgrøde til afgrøde. Derfor kan der forekomme små farvevariationer mellem farvningspartierne.

Vi vil hos Lærkehovedet altid sende spoler afsted fra samme batch, når en farve bestilles, og vi råder dig til at skrive til os, hvis du ønsker at genbestille efter et tidligere køb.

Hver spole vejer ca. 350 gram og har en løbelængde på ca. 45 meter.

Vi anbefaler strikke- og hæklenåle i str. 10 – 15 mm.

Velegnet til alle knytteprojekter og kan anvendes til både ude og inde. Den grove struktur i jutesnoren er meget velegnet til at knytte de populære planteophæng.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.