Macramé Board - Knytte Bræt

45,00  DKK

100% danskproduceret skumplade

Mål: 21x29,5x2 cm

Vægt: 50 gram

På lager

En macramé-plade er et godt redskab til mange projekter, så du nemt kan holde styr på snorene og arbejde roligt.

Jeg har altid flittigt brugt macramé-plader til mine små projekter, og synes, at de er uundværlige. Til forskel fra alternativer til macramé-plader, som fx korkplader eller plader med klemme foroven, er Lærkehovedets plader rillet i siderne, hvilket gør det muligt at fastholde snore her under arbejdet. Det giver en stabil arbejdsplads.

Lærkehovedets macramé-plader er danskproducerede i et lækkert kvalitets skummateriale. Højden gør, at du kan bruge nåle til at sætte dit arbejde yderligere fast på pladen. Bruger du Lærkehovedets T-pins, så har du mulighed for at presse det flade nålehoved helt til pladens overflade, så dit arbejde fikseres. Dette gøres ved at stikke nålen i en skrå vinkel igennem pladen.

Hos Lærkehovedet har vi valgt ikke at lave tryk på vores plader. Min erfaring er også fra andre plader, at tryksværten tværes ud med tid, hvilket kan smitte af på dit projekt.

At vi har valgt trykfri plader giver os mulighed for at kunne tilbyde denne knytte-plade til en rigtig god pris.

Bruger du nåle på knytte-pladen, så stik dem ind imellem knuderne, og hvis du har brug for at stikke igennem snorene så gøres dette forsigtigt.

Har du evt. brug for centimetermål til et knytte-mønster, så kan du printe et centimeterskema ud og lægge over pladen, før du sætter dit projekt fast med nålene.

Et knyttebræt er uundværligt til de små projekter som fx til micro macramé og smykkefremstilling.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.