Macramé Børste

89,00  DKK

Macramé børste

Materiale: Naturligt træ og stål

Mål: 6 x 14 cm

På lager

Denne børste til dine tekstile værker er netop det værktøj, som du har brug for til at kræse for dine projekter. Den bliver hurtigt din bedste allierede.

Så let og behagelig at arbejde med uden at frygte, at du kradser fibrene op.

For at få denne børste hjem, blev jeg nødt til at kigge til Frankrig, hvor jeg fandt et fantastisk familiedrevet rebslageri, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Forinden havde jeg afprøvet en tekstilbørste, som jeg kan få billigere hjem og tilbyde til en billigere pris, men den var frygtelig hård ved fibrene. Og en sådan vil jeg ikke være bekendt at sælge.

Jeg har altid brugt almindelige katte-/hundebørster til mine værker, og det har jeg egentlig været godt tilfreds med. Men da jeg fik fingrene i denne børste for et par år siden, så har jeg ikke brugt andet siden.

Børsten er oprindeligt udviklet af ARTERO, som er et firma, der har specialiseret sig i hunde- og kæledyrspleje.

 

Hvis du skal rede kvaster mm. på et multi-slået reb (det som kaldes to-slået eller tre-slået), er det en god idé først at åbne rebet, før du begynder at børste.

Perfekt til at rede kvaster og frynser samt de populære blade/fjer.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.