RAW Indfarvet Bomuld Dark Green ét-slået 2,5 mm

125,00  DKK

100% ren bomuld

Et-slået reb

Tykkelse: ca. Ø2,5mm

Længde: Spoler à 200 meter (+ - 5%)

100% biologisk nedbrydelig

Ikke på lager

Vores ét-slåede reb er gode til de fleste projekter og er specielt meget velegnede til vægtæpper, plantehængere og blade. Et-slåede reb kan let redes ud til kvaster og frynser.

Dette reb er en del af en økologisk kollektion, som sælges på spoler à 200 meter. Materialet er 100% ren bomuld, der med sine stærke intakte fibre giver et stærkere reb.

De naturlige fibre giver rebet et flot naturligt skær, som er svær at gengive på billeder. Farven bliver meget intens og flot.

Rebet har en blød struktur, som er behagelig at arbejde med.

Lærkehovedets ét-slåede reb er velegnede til både nybegyndere og øvede kunstnere indenfor macramé.

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

1-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

Klip dine kvaster og frynser med en skarp saks for bedste resultat.

Det anbefales at bruge en skånsom kattebørste eller kam til udredning af frynser og kvaster. Se evt. vores bæredygtige kam, som er lavet af majs.

Dette ét-slåede reb er meget fyldigt. Derfor får du de smukkeste blade/fjer samt kvaster og frynser. Derudover kan man lave flotte plantehængere og vægtæpper. Rebet er meget velegnet til strikkede og hæklede tasker, siddeunderlag mm.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.