RAW Bomuld ét-slået 5 mm 0,5 kg

85,00  DKK

100% naturlig bomuld

Et-slået reb

Tykkelse: Ø5mm

Vægt: ~ 0,5 kg.

Længde: ca. 95 meter

På lager

Rebene i vores RAW kollektion er lavet af 100% ren bomuld, og de er ufarvede og ubehandlede. De besidder derfor bomulds gode kvaliteter med de rene naturlige fibre, og er de bedste bomuldsreb jeg til dato har arbejdet med. De er yderst velegnede til begyndere samt til øvede, som ikke lader sig nøje.

Vores String i 5 mm tykkelse er ét-slået og er meget blødt at arbejde med. En virkelig god kvalitet som kommer til udtryk i dine projekter. Meget velegnet til macramé projekter som tasker, plantehængere og vægtæpper mm.

Rebet egner sig rigtig godt til kvaster og frynser, og er meget let at rede ud med en børste eller kam.

Vores ét-slåede reb er sammensat af en masse individuelle meget fine og tynde tråde, som er snoet sammen til én kordel. Rebet er meget slidstærkt og meget blødt at arbejde med. Snoningen i rebet er meget hård, og derfor er rebet også meget let at arbejde med – også til nybegyndere. Jeg plejer ellers ikke at anbefale ét-slåede reb til nybegyndere, idet disse ofte let snor sig op og forstyrrer læringsprocessen.

Egner sig til macramé, billedvævning, hækling og strikning.

 

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse.

Vores RAW ét-slåede bomuldsreb består af 100% ren bomuld.

Sælges som spoler eller spoleløse nøgler.

Spolerne er lavet af genanvendt pap. Da vores producent er en stolt støtter af the National Breast Cancer Foundation Inc., så er spolerne lyserøde.

Vær opmærksom på, at vores reb sælges i vægt og ikke i længde.

 

Se også afsnittet ”Vores garn og leverandør” på følgende link:

Vores Reb og Fabrikant

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

1-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Venligst vær opmærksom på at anskaffe nok spoler af samme rebstype i et køb for at have nok til dit projekt. Vi modtager vores reb i batches fra vores producent, og der kan forekomme mindre farvevariationer fra batch til batch. Dette skyldes klimaet som bomuldsplanterne vokser op under, og er en uundgåelig del af produktionen af naturlige og organiske materialer.

Vi vil altid sørge for at levere reb fra samme batch, når et reb bestilles i flere spoler eller bundter.

 

Klip dine kvaster og frynser med en skarp saks for bedste resultat.

Det anbefales at bruge en skånsom kattebørste eller kam til udredning af frynser og kvaster. Se evt. vores bæredygtige kam, som er lavet af majs.

Dette ét-slåede reb er meget fyldigt. Derfor får du de smukkeste blade/fjer samt kvaster og frynser. Derudover kan man lave flotte plantehængere og vægtæpper. Rebet er meget velegnet til strikkede og hæklede tasker, siddeunderlag mm.

 

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst vær opmærksom på at pakker sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.