RAW Indfarvet Bomuld tre-slået 3 mm 0,5 kg

Fra 159,00  DKK

100% ren bomuld

Tre-slået reb

Tykkelse: Ø3mm

Vægt:  0,5 kg

Længde: Spoler à 130 meter (+ - 5%)

100% biologisk nedbrydelig

På lager
Kun %1 tilbage

Vores multi-slåede reb er stort set gode til alle projekter. De er nemme at arbejde med og med en fast struktur, der gør dem velegnede også til store ting som stole og gynger mm.

Dette reb er en del af en økologisk kollektion, som består af tre-slået og ét-slået reb på spoler à 0,5 kg samt 1,0 kg i et stort udvalg af lækre farver. Materialet er 100% ren bomuld, der med sine stærke intakte fibre giver et stærkere reb. Rebets tre kordeler er hårdt snoet individuelt, før de bliver samlet i snoningen til rebet. Rebene er lette at rede ud til fx kvaster og lignende.

De naturlige fibre giver rebet et flot naturligt skær, som er svær at gengive på billeder. Farven bliver meget intens og flot.

Rebet har en robust struktur, som gør at macramé knuderne fremstilles på bedste vis.

Lærkehovedets tre-slåede reb er velegnede til både nybegyndere og øvede kunstnere indenfor macramé.

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

3-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

Der kan med fordel puttes tape på enderne under arbejdet for at undgå at enderne slås op.

Som detalje på det færdige værk kan man trevle enderne op for et blødt bølget udtryk, men enderne kan også redes ud med en børste eller kam.

Rebet er perfekt til macramé, vævning og andre fiberkunstarter. Meget anvendelig til plantehængere, vægtæpper, gynger, stole, hylder og andre ting til hjemmet.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.