RAW Bomuld tre-slået tov 8 mm

10,00  DKK

100% naturlig bomuld

Tre-slået reb

Tykkelse: Ø8 mm

Sælges i metermål

En enhed = 1 meter

På lager

Lærkehovedets tov er en del af vores RAW kollektion, som er lavet af 100% ren bomuld. De besidder derfor bomulds gode kvaliteter med de rene naturlige fibre, og er af en høj kvalitet. Da tovene består af rene bomuldsfibre, er de meget stærke. De er desuden ufarvede og ubehandlede.

Fælles for tovene er, at de er meget hårdt spundet med en ensartet snoning. Dette gør dem meget nemme at arbejde med. De er utroligt nemme at rede ud med en kam/børste.

Vores tov findes i tre tykkelser. Henholdsvis 6 mm, 8 mm og 10 mm. Størrelserne giver dem forskellige anvendelsesmuligheder. Se disse ved at klikke på ”Projekter” her til højre under hvert produkt.

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse.

Vores RAW tre-slåede bomuldsreb består af 100% ren bomuld.

Sælges i enheder af 1 meter.

 

Se også afsnittet ”Vores garn og leverandør” på følgende link:

Vores Reb og Fabrikant (laerkehovedet.dk)

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

3-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

Der kan med fordel puttes tape på enderne for at undgå, at enderne åbner sig.

Tov er meget anvendeligt til at lave de populære regnbuer eller andre projekter, hvor tovene danner basen og typisk bliver beviklet med garn eller andet materiale.

Vores tov i 8 mm tykkelse er meget velegnet til at lave regnbuer og lignende projekter, og hvis man foretrækker at sy buerne sammen i hånden, så er dette muligt. Ellers kan man også lime buerne sammen.

 

Har du lyst til at se, hvordan du kan lave Spiral Juletræerne på billederne, så kan du finde videoopskriften her på følgende link:

Macramé Spiral Christmas Tree #macramechristmastree #christmastreetutorial #christmasdecorideas - YouTube

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst vær opmærksom på at pakker sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.