Bobbiny

Bobbiny er en europæisk producent af bæredygtige materialer til macramé, billedvævning, strik og hækling. Deres produkter er OEKO-TEX® certificeret. Se mere her: https://www.okotex.dk/standarder/standard-100/

Bobbiny

Varer 1-36 af 139

Faldende orden
Side
pr. side

Om Bobbiny

Bobbiny er en fantastisk samling af bomuldsreb sammen med håndlavet tilbehør, ejet og drevet af kone og mand Aleksandra og Tomasz i en hyggelig fabrik i Warszawa, Polen. Sammen med vores fantastiske team skaber vi enestående og farverige garn og reb til dine macraméprojekter, tasker, tæpper, puffer, puder, smykker og andre strikvarer og modetilbehør.

Historien begynder på en forårsdag i maj 2014, hvor Aleksandra opfandt Bobbiny og få dage senere navngav og designede Tomasz mærket. Fuld af entusiasme og kreative ideer begyndte vi at udvikle produkter og give Bobbiny dens styrke og kvalitet. Som et ungt par var det meget spændende at arbejde med mærke og produkter, vi troede på. Selvom de tidlige dage ikke var så lette, lærte tiden os så mange lektioner.

I dag er vi blevet en troværdig og solid virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling af bomuldsvarer og leverer produkter af højeste kvalitet. For at sikre en effektiv og kontinuerlig fremstilling af produkterne søger vi altid at samarbejde med de leverandører, der opererer i overensstemmelse med virksomhedens samarbejdsprincipper og kvalitetskrav.

Velkommen til vores familie! Aleksandra og Tomasz