Recycled Bomuld Braided 5 mm 0,5 kg

Fra 105,00  DKK

Genanvendt bomuld og 10-12% recycled polyester

Flettet reb uden kerne

Tykkelse: Ø5 mm

Vægt: 0,5 kg

Længde: ca. 45 meter

På lager
Kun %1 tilbage

Vores flettede reb er gode til plantehængere, vægtæpper, kurve og egner sig til alle projekter, der skal have en fasthed. De er nemme at arbejde med, bløde og med en fast struktur, der gør dem velegnede også til store ting som stole og gynger mm. Rebene er fleksible, idet de er uden en indre kerne.

Vælger du reb fra vores Recycled Kollektion, så tager du et grønt valg. Materialerne kommer fra tøjindustrien, hvor afklip sendes videre til upcycling. Det drejer sig altså om ubrugte materialer (pre-consumer waste), som bliver bearbejdet for til sidst at blive til reb.

 

Igennem hele processen er der nøje omtanke for miljø og sundhed.

 

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse.

Vores recycled kollektion består af 100% genanvendt bomuld, som er blandet med recycled polyester for at gøre spindingen mulig. I et produkt vil der derfor være 10-12% recycled polyester.

Sælges på spoler lavet af genanvendt pap. Da vores producent er en stolt støtter af the National Breast Cancer Foundation Inc., så er spolerne lyserøde.

Vær opmærksom på, at dette reb sælges i vægt og ikke i længde.

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

Flettet reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Venligst vær opmærksom på at anskaffe nok spoler af samme rebstype i et køb for at have nok til dit projekt. Vi modtager vores reb i batches fra vores producent, og der kan forekomme mindre farvevariationer fra batch til batch. Dette skyldes klimaet som bomuldsplanterne vokser op under, og er en uundgåelig del af produktionen af naturlige og organiske materialer.

Vi vil altid sørge for at levere reb fra samme batch, når et reb bestilles i flere spoler eller bundter.

Det er ikke muligt at rede vores flettede reb ud til kvaster.

 

Dette 5 mm tykke reb er velegnet til macramé samt til projekter på symaskine; fx kurve, dækkeservietter og bordskånere.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst vær opmærksom på at pakker sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.