RECYCLED BOMULD ÉT-SLÅET 2 MM 0,25 KG - BLACK

55,00  DKK

Genanvendt bomuld og 10-12% recycled polyester

Et-slået reb

Tykkelse: Ø2mm

Vægt: 0,25 kg

Længde: ca. 153 meter

På lager

Vælger du reb fra vores Recycled Kollektion, så tager du et grønt valg. Materialerne kommer fra tøjindustrien, hvor afklip sendes videre til upcycling. Det drejer sig altså om ubrugte materialer (pre-consumer waste), som bliver bearbejdet for til sidst at blive til reb.

Igennem hele processen er der nøje omtanke for miljø og sundhed.

Vores String i 2 mm tykkelse er ét-slået og er meget blødt at arbejde med. En virkelig god kvalitet som kommer til udtryk i dine projekter. Meget velegnet til mindre macramé projekter som juleophæng, smykker, tasker, bælter og hårbånd. Rebet er også meget anvendeligt til beviklinger til fx regnbuer mm.

Rebets størrelse giver mulighed for detaljerede mønstre, og egner sig også rigtig godt til kvaster og frynser. Rebet er meget let at rede ud med en børste eller kam.

Vores ét-slåede reb er sammensat af en masse individuelle meget fine og tynde tråde, som er snoet sammen til én kordel. Rebet er meget slidstærkt og meget blødt at arbejde med. Snoningen i rebet er meget hård, og derfor er rebet også meget let at arbejde med – også til nybegyndere.

Egner sig til macramé, billedvævning, hækling og strikning.

 

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse.

Sælges på spoler.

Spolerne er lavet af genanvendt pap. Da vores producent er en stolt støtter af the National Breast Cancer Foundation Inc., så er spolerne lyserøde.

Vær opmærksom på, at vores reb sælges i vægt og ikke i længde.

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

1-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Venligst vær opmærksom på at anskaffe nok spoler af samme rebstype i et køb for at have nok til dit projekt. Vi modtager vores reb i batches fra vores producent, og der kan forekomme mindre farvevariationer fra batch til batch. Dette skyldes klimaet som bomuldsplanterne vokser op under, og er en uundgåelig del af produktionen af naturlige og organiske materialer.

Vi vil altid sørge for at levere reb fra samme batch, når et reb bestilles i flere spoler eller bundter.

Klip dine kvaster og frynser med en skarp saks for bedste resultat.

Det anbefales at bruge en skånsom børste eller kam til udredning af frynser og kvaster. Se evt. vores bæredygtige kam, som er lavet af majs eller vores børste. Begge to er nøje udvalgte.

Perfekt til mindre macramé projekter, hvor detaljerne skal fremhæves samt til beviklinger af fx regnbuer.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst vær opmærksom på at pakker sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.