Recycled Bomuld ét-slået 5 mm 0,5 kg

Fra 105,00  DKK

Genanvendt bomuld og 10-12% recycled polyester

Et-slået reb

Tykkelse: Ø5mm

Vægt: 0,5 kg

Længde: ca. 95 meter

På lager
Kun %1 tilbage

Vælger du reb fra vores Recycled Kollektion, så tager du et grønt valg. Materialerne kommer fra tøjindustrien, hvor afklip sendes videre til upcycling. Det drejer sig altså om ubrugte materialer (pre-consumer waste), som bliver bearbejdet for til sidst at blive til reb.

Igennem hele processen er der nøje omtanke for miljø og sundhed.

Vores String i 5 mm tykkelse er ét-slået og er meget blødt at arbejde med. En virkelig god kvalitet som kommer til udtryk i dine projekter. Meget velegnet til større projekter som plantehængere og vægtæpper mm.

Rebet egner sig også rigtig godt til kvaster og frynser. Rebet er meget let at rede ud med en børste eller kam.

Recycled ét-slået reb 5 mm egner sig til macramé og billedvævning.

 

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse.

Vores recycled kollektion består af 100% genanvendt bomuld, som er blandet med recycled polyester for at gøre spindingen mulig. I et produkt vil der derfor være 10-12% recycled polyester.

Sælges som bundter, på spoler eller spoleløse nøgler.

Spolerne er lavet af genanvendt pap. Da vores producent er en stolt støtter af the National Breast Cancer Foundation Inc., så er spolerne lyserøde.

Vær opmærksom på, at vores reb sælges i vægt og ikke i længde.

 

Se også afsnittet ”Vores garn og leverandør” på følgende link:

Vores Reb og Fabrikant (laerkehovedet.dk)

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

1-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Venligst vær opmærksom på at anskaffe nok spoler af samme rebstype i et køb for at have nok til dit projekt. Vi modtager vores reb i batches fra vores producent, og der kan forekomme mindre farvevariationer fra batch til batch. Dette kan skyldes klimaet som bomuldsplanterne er vokset op under, og er en uundgåelig del af produktionen af naturlige og organiske materialer.

Vi vil altid sørge for at levere reb fra samme batch, når et reb bestilles i flere spoler eller bundter.

Klip dine kvaster og frynser med en skarp saks for bedste resultat.

Det anbefales at bruge en skånsom kattebørste eller kam til udredning af frynser og kvaster. Se evt. vores bæredygtige kam, som er lavet af majs.

Dette ét-slåede reb er meget fyldigt. Derfor får du de smukkeste blade/fjer samt kvaster og frynser. Derudover kan man lave flotte plantehængere og vægtæpper. Rebet er meget velegnet til strikkede og hæklede tasker, siddeunderlag mm.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst vær opmærksom på at pakker sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.