Recycled Bomuldssnor to-slået Knyttesnor 3 mm - Raw Sienna

105,00  DKK

Genanvendt bomuld og 10-12% recycled polyester

To-slået reb

Tykkelse: Ø3mm

Vægt: ~ 0,5 kg

Længde: ca. 139 meter

På lager

Vores multi-slåede reb er stort set gode til alle projekter. De er nemme at arbejde med, bløde og med en fast struktur, der gør dem velegnede også til store ting som stole og gynger mm.

Vælger du reb fra vores Recycled Kollektion, så tager du et grønt valg. Materialerne kommer fra tøjindustrien, hvor afklip sendes videre til upcycling. Det drejer sig altså om ubrugte materialer (pre-consumer waste), som bliver bearbejdet for til sidst at blive til reb.

Vores recycled kollektion består af 100% genanvendt bomuld, som er blandet med recycled polyester for at gøre spindingen mulig. I et produkt vil der derfor være 10-12% recycled polyester.

Igennem hele processen er der nøje omtanke for miljø og sundhed.

 

Rebet er Oeko Tex certificeret og af etisk oprindelse.

Sælges på spoler, som er lavet af genanvendt pap. Da vores producent er en stolt støtter af the National Breast Cancer Foundation Inc., så er spolerne lyserøde.

Vær opmærksom på, at denne macramé knyttesnor sælges i vægt og ikke i længde. 

 

Vil du se mere om hvordan dette reb er opbygget, se link:

3-slået reb #macrameknots #kreativ #diy - YouTube

 

Venligst vær opmærksom på at anskaffe nok spoler af samme rebstype i et køb for at have nok til dit projekt. Vi modtager vores reb i batches fra vores producent, og der kan forekomme mindre farvevariationer fra batch til batch. Dette kan skyldes klimaet som bomuldsplanterne er vokset op under, og er en uundgåelig del af produktionen af naturlige og organiske materialer.

Vi vil altid sørge for at levere reb fra samme batch, når et reb bestilles i flere spoler eller bundter.

Specifikationer
Vælg FarveRaw Sienna

Der kan med fordel puttes tape på enderne under arbejdet for at undgå at enderne slåes op.

Som detalje på det færdige værk kan man trevle enderne op for et blødt bølget udtryk, men enderne kan også redes ud med en børste eller kam.

Meget anvendelig til plantehængere, vægtæpper, gynger, stole, hylder og andre ting til hjemmet.

Vær opmærksom på, at pakker som udgangspunkt kun sendes på dage, hvor butikken har åbent. Vi bestræber os dog på også at sende de øvrige ugedage. Afhentning i butikken kun i butikkens åbningstider eller efter aftale. 

Venligst bemærk at der sendes til pakkeshops ved opnåelse af fri fragt.