Vores reb:

Den største del af vores varer er vores recycled kollektion, som bliver lavet af afklip fra tøjindustrien, dvs. at tekstilstofferne aldrig har været i brug før de bliver genanvendt til reb.

Reb i 100% ren bambus er en kollektion, som vi har stor succes med. Og det kan man godt forstå. Bambusfibrene giver blødhed, satinagtig overflade samt skøn glans til alle tekstile projekter, foruden at være så utrolig dejlig at arbejde med. Bambusfibrene er meget fyldige og her kan tekstilkunstneren virkelig udfolde sine talenter.

Vores GIZA kollektion er 100% egyptisk bomuld, som er velkendt for sine ekstra lange fibre. De lange fibre giver rebene en meget smuk overflade og farven bliver meget intens.

RAW kollektionen er vores 100% rene bomuld, som er af en rigtig god kvalitet og uundværlig til de klassiske macramé projekter i naturlig farve.

Du kan læse mere om de forskellige rebs kvaliteter under hvert produkt.

Længderne angivet ved hvert produkt er vejledende og kan variere en smule fra det oplyste. Dette er på grund af, at vi sælger produkter i vægt og ikke i metermål. Små variationer af længderne kan fx skyldes, at det organiske materiale nogle steder har opsuget mere farvestof end andre steder, og dette gør materialet tungere. Klimaet har også indflydelse på, hvordan materialerne kommer til at se ud. Dette er en naturlig del af at arbejde med organiske materialer.

Vægtangivelserne ved hver type produkt kan sjældent afvige med 1 - 10 gram under den angivne vægt for den enkelte vare. I over 95% af vægtafvigelser er det til vores kunders fordel, idet varerne oftest vejer mere end angivelserne.

Vores fabrikant:

Vi er meget stolte af at samarbejde med et spinderi og en fabrikant, som tager ansvar for bæredygtighed, og som er leverandør til over 40 lande. Nogle af de største udøvende macramé kunstnere verden over bruger reb fra vores fabrikant, og flere er forhandlere af deres produkter.

Vores fabrikant har meget høje krav til, hvor deres materialer bliver leveret fra. Materialerne som de arbejder med er certificeret med GLOBAL RECYCLED STANDARDS 4.0, OEKO-TEX STANDARD 100 samt GOTS GLOBAL ORGANIC TEXTILES 5.0

Selve spinderiet er underlagt strenge miljøvenlige krav, og produktionen sker under etiske forhold.

En del af overskuddet af indtjeningen går uforbeholdent til støtte til forskningen af brystkræft. Af denne grund er de genanvendte papspoler i rebene lyserøde.